Körmöczi családi méhészet

Szeretettel köszöntünk oldalunkon!

Sült oldalas


Hozzávalók:

  • 2 kg sertés oldalas
  • 1 nagy fej és 4 gerezd fokhagyma
  • 8 dl ketchup
  • 8 evőkanál méz
  • 15 szem bors
  • 1 csapott kávéskanál őrölt bors
  • 1 kávéskanál őrölt oregánó
  • 1 kávéskanál őrölt rozmaring
  • 2 evőkanál Worchester-szósz


Elkészítés:

fozes.jpg 

A húst feldaraboljuk, és 1 fej fokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval és szemes borssal ízesített vízben megfőzzük.


 pacelkeszites1.jpgkesz_pac.jpg

A ketchupot, az őrölt borsot, a mézet, 4 gerezd préselt fokhagymát, az oregánót, a rozmaringot és a Worchester-szószt egy tálban összekeverjük.


pacolt_hus.jpg

A húsokat alaposan megkenjük a páclével, és egy éjszakára hűtőszekrénybe tesszük.


sutes_elott.jpg

Másnap a sütőt előmelegítjük 190 fokosra. A húsokat a páclével együtt enyhén megolajozott tepsibe tesszük. Az első 20 percben lefedve, majd kb. 20-30 percig fedő nélkül sütjük, amíg szép barna nem lesz.


talalas1.jpgtalalas2.jpg

Jó étvágyat kívánunk a kész sült oldalashoz!



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 1
Heti: 7
Havi: 8
Össz.: 13 501

Látogatottság növelés
Oldal: Mézes húsok
Körmöczi családi méhészet - © 2008 - 2024 - kormoczimeheszet.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »